Ads 468x60px

Tuesday, 30 August 2016

Impian Setiap Wanita



Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang membaca blog ini sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Lama menyepi. Dari 80 000 page views, sekarang dah 200 000. Fuh, not bad untuk blog kecil ni kan?

Bisnes Baru

In shaa Allah setelah beberapa tahun dalam bisnes online, saya telah venture new business dengan kawan doktor di UIA.

Beliau adalah seorang doktor perubatan yang baru mengasaskan produk kecantikan yang bakal meletup dan menjadi fenomena di Malaysia!

Kenapa Meletup!

Sebabnya produk ini diperbuat dari bahan premium 100% natural dan organik (ada bahan yang natural tapi tak organik tau). In shaa Allah setanding produk di Sephora.

Ianya diinspirasikan dari big brands dari Eropah. Josie Maran, Kiehl, L'occitane to name a few. Beauty junkie yang suka usha website Sephora confirm tau :)

Founder; Dr Maryam bercerita asal usul Mary Jardin
Yang tak logiknya - harga produk ni terlalu MURAH! Langsung tak menggambarkan kualiti sebenar!

Pertama Seumpamanya di Malaysia!

Memang tak ada lagi produk seumpamanya di Malaysia. Biasanya produk begini hanya boleh dijumpai di negara Eropah seperti UK dan USA.

Seperti yang kita sedia maklum produk kecantikan di Malaysia mengandungi bahan kimia. Tu belum masuk cerita produk OEM dari Thailand yang memang kimia semata-mata.

Sebab tu muka yang flawless pun boleh naik jerawat batu penuh satu muka lepas pakai kan? Ada juga yang mengandungi bahan kimia berbahaya seperti merkuri dan meracuni tubuh anda!


Trauma bila naik jerawat kat muka kan?

Mesra Kulit, Halal dan berkelulusan KKM

Maka, dengan pengalaman beliau di Klinik Dematologi, beliau rasa bertanggungjawab untuk menghasilkan produk organik dan natural yang sangat mesra kulit!

Produk ni langsung tak mengandungi sumber haiwan, jadi memang confirm HALAL!

Dan kalau doktor yang hasilkan formula ni, of course ada kelulusan KKM kan?


Produk ini untuk siapa?
  1. Mereka yang tak boleh hidup tanpa skincare organik dan natural (semulajadi)
  2. Mereka yang sangat bencikan bahan kimia berbahaya dalam produk kecantikan
  3. Mereka yang obses untuk kelihatan berseri dan flawless secara semulajadi tanpa mekap
Memperkenalkan kepada anda semua; MARY JARDIN :)


Every Woman's Dream
Mary Jardin ni ritual berbeza dari skincare yang lain. Produk lain are declared as organic too tapi wallahua'lam tak berani nak kata. Tapi semua pun ada 3 atau 4 benda wajib; facial cleanser, toner, day and night cream kan?

Mary Jardin EXCLUSIVE Skincare ada 4 item iaitu:
  • Handcrafted luxury facial soap - diperbuat dari susu kambing, oat, madu, minyak zaitun, minyak kelapa, minyak kelapa sawit, minyak kastor dan tanah liat bentonite (bagus untuk menutup liang roma terbuka)
Cuba bayangkan bersih muka kita dengan susu kambing fresh ni. So creamy and pure! Siap dengan bauan lavender lagi! Memang fefeeling spa sangat!
  • Face oil - diperbuat dari minyak argan, minyak rosehip dan minyak avokado (jarang produk ada minyak argan dan rosehip sekaligus, kalau tengok harga kat Sephora; pengsan hehe)
Harga face oil Mary Jardin tak sampai RM100 pun! Memang value for money!
  • Serum - collagen, vitamin c dan vitamin e
  • Detox Clay Mask - diperbuat dari tanah liat bentonite, french green clay, activated charcoal, papaya extract, apple cider vinegar (ACV)
Semua produk MJ ada lavender oil. Fuh, memang wangi satu rumah bila pakai. Tengok ingredients je pun macam awesome sangat kan? 




TAK PERNAH ADA LAGI PRODUK DI MALAYSIA SEORGANIK MACAM NI TAU!

Dan mesti ramai yang tahu reputasi ARGAN OIL dalam produk penjagaan kulit kan? It is like the QUEEN of beauty oils! Setakat olive oil 1L RM20 tu tak kesah sangat la kan?


TAPI, MJ diformulasi dari ARGAN OIL specially imported from Morocco!

Harga 2L pun lebih RM1000 tau! Fuh, memang bahan premium terbaik untuk kulit mulus anda :)

Sesuai dengan tagline Mary Jardin 'Every Woman's DREAM' (Impian Setiap Wanita)!

Kalau anda wanita, anda wajib cuba Mary Jardin! Kalau anda lelaki, hadiahkan pada wanita-wanita dalam hidup anda! Confirm, berbunga-bunga hati mereka!

Formula dari seorang doktor berpengalaman, menggunakan bahan-bahan mewah tapi dengan harga mampu milik - fuhh, memang awesome!


LIMITED Trial Packs

Dan atas permintaan ramai, anda boleh mendapatkan trial pack (pek percubaan) MARY JARDIN pada harga special iaitu pada harga:

BUKAN RM500

BUKAN RM400

BUKAN RM300

DAN BUKAN JUGA RM200

TAPI PADA HARGA RM99 SAHAJA!!
(50% diskaun)

Dan LIMITED untuk 100 pek sahaja!




Bagaimana nak order? Hubungi saya SEGERA untuk dapatkan limited trial pack ni ye. Jangan kecam saya bila harga dah melambung 2 atau 3 kali ganda dari harga sebenar!

Salam Kejayaan dari saya,

SMS | WhatApp | Wechat | Telegram 014 839 3208


p.s:

Peluang Kerjaya Mary Jardin Entrepeneurship Programme 

Adakah anda rasa WOW dengan produk Mary Jardin ini? Jom, bawa keterujaan anda pergi lebih jauh.

Jadikan ianya kerjaya sebagai #MaryJardinAgent


Program Keusahawanan Mary Jardin lain dari yang lain! Yang pastinya anda akan mendapat bimbingan penjagaan dan perawatan kulit oleh CEO & Founder MJ iaitu seorang doktor perubatan secara PERCUMA!

Orang berjaya adalah orang yang berani merebut peluang! Hubungi saya segera kerana tawaran ini akan ditutup pada bila-bila masa sahaja apabila #MaryJardinAgent sudah mencukupi seluruh Malaysia.
 

Disclaimer I

Sebarang pertanyaan & khidmat nasihat, hubungi:

SMS | WhatsApp | WeChat
0148393208/ 0176082225

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my