Ads 468x60px

Peluang Bisnes





DdyFedora mengalu-alukan anda untuk menjadi sebahagian dari keluarga kami. Dengan Shaklee, anda bagaikan mempunyai perniagaan anda sendiri dan anda sendirilah yang yang menentukan pendapatan anda setiap bulan. Nothing is Imposible in Shaklee, and your sky has no limit. In Shaklee, you sign your own cheque!

Pastinya nama Shaklee sudah tidak asing lagi bagi kebanyakan anda. Lebih-lebih lagi yang selalu berFacebook. Pengedar Shaklee memang sangat ramai di Facebook. Antara persoalan utama ramai orang akan fikir adalah "Boleh ke aku nak buat sedangkan macam dah ramai je orang buat. Ada ke peluang aku?"

Ya, saya juga fikirkan perkara yang sama semasa awal-awal saya join Shaklee. Jadi saya tak hairan kalau anda juga fikirkan perkara yang sama.

Pengalaman saya dalam Shaklee ni, saya tengok ramai yang join TAPI ramai juga yang berkubur. Situasi yang sama saya lalui ketika saya masih di sekolah rendah. Kawan-kawan Umi saya yang aktif mengedar Shaklee kemudiannya berubah hala ke produk lain.

Kenapa? Shaklee tak bagus ke? Bukan pasal Shaklee tak bagus. Tapi diri sendiri yang tak nak berusaha. Baru promote sekali dua, tak ada orang nak beli terus give up. Maka orang-orang inilah yang cepat berkubur. 

TAPI jika anda bersemangat waja dan berhati kental seperti saya dan pengedar Shaklee dalam group kami, saya yakin dengan bimbingan yang betul anda pasti akan berjaya juga. Sebab itu dalam Shaklee tak perlu modal besar. Hanya perlukan sekeping hati yang kental, semangat tidak mudah putus asa dan sifat rajin belajar dan usaha.

Dengan Shaklee anda boleh melakukannya secara FULL Time seperti saya atau secara Part Time seperti ramai lagi pengedar Shaklee yang lain. Jika anda melakukannya secara PART Time, anda mampu menjana sekurang-kurangnya 2-3K sebulan. Banyakkan utk PART Time? Bayangkan di tengah bulan masa poket tengah nipis, duit komisyen masuk RM2-3K.

Modal? Daftar Ahli cuma RM65 seumur hidup, dan anda akan diberi Kit yang lengkap dengan segala info, plan perniagaan dan maklumat produk yang anda perlukan utk memulakan bisness Shaklee. Dan jika anda serius, ini semua adalah BONUS 3C yang anda akan nikmati:

  • CASH - komisyen dalam bentuk TUNAI akan diberikan setiap 15hb. Bayangkan tengah bulan masa poket nipis duit komisyen masuk. Dengan Shaklee memang tiada istilah 'tengah bulan' atau 'poket kering'.
  • CAR Bonus - jika anda serius dengan Shaklee dan mencapai points tertentu, anda layak mendapat bonus kereta. Bayangkan Shaklee beri duit utk membayar ansuran bulanan kereta anda dan mungkin juga kereta idaman anda.
  • CONVENTION - Percutian dalam dan luar negara bertaraf 5-7 STAR ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Bagi yang beragama Islam, anda berpeluang menunaikan Umrah dengan pakej VVIP (bayangkan hotel hanya bersebelahan dengan masjid - Ya Allah, seronoknya!)

Apa KELEBIHAN mendaftar ahli dengan DdyFedoraMaria Firdaus’s Millionaire in Shaklee (MFMS) dari susur galur group JUTAWAN?
  • Anda berpeluang menimba pengalaman dari Presidential Masters (Master adalah pangkat paling tinggi dalam Shaklee) Group besar kami yang berpengalaman hampir 16 tahun dalam Shaklee!

  • Anda akan diberi tips untuk berjaya lebih cepat dalam Group besar kami yang telah berjaya menghasilkan  hampir 40 orang Masters dengan jumlah sales bulanan lebih 20 juta!!
  • Masters kami adalah pelajar dari kelas Dr. Azizan Osman iaitu Advance Marketing Power, Intensif Jutawan Industri, Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan, Rahsia Kuasa Minda Jutawan dan Train The Trainer. Walaupun beliau telah membelanjakan lebih puluhan ribu ringgit untuk hadir ke kelas ini, tetapi beliau akan berkongsi segalanya secara PERCUMA kepada anda!
  • Anda berpeluang memiliki 3 ebook RAHSIA bisnes tulisan master hebat Group Kami. Antaranya adalah Ebook "Sorry Boss, Saya Terpaksa Berhenti Kerja" dan 2 lagi yang perlu dirahsiakan sehingga anda benar-benar sudah berada di dalam group MFMS.
  • Anda akan diberi ACCESS ke FB Group Rahsia dan Support Group khusus utk pengedar Shaklee yang mendaftar di bawah saya dimana anda akan dibantu dalam bisnes Shaklee anda.
  • Anda akan diberi bimbingan tentang bisnes online, tips marketing, cara closing customer dengan betul, cara menarik lebih ramai customer, tips utk berjaya dalam bisnes online dan banyak lagi RAHSIA PERNIAGAAN yang lain.
  • Anda akan dibimbing tentang bisnes, marketing dan konsultasi produk melalui Seminar dan personal Coaching dari saya dan masters dalam group besar kami atas permintaan anda.
  • Anda akan dibantu dalam menyediakan blog/ website. Malah anda akan diberi tunjuk ajar bagaimana menggunakan blog/website, bagaimana menulis artikel produk yang bagus, teknik marketing dan tips menggunakan FB Page dengan betul. 
  • Petua dan tips kerohanian dalam menjemput rezeki (bukan mencari ya)
  • Sokongan moral dan emosi yang berterusan
  • Ukhuwah yang erat sesama ahli kerana group besar kami adalah seperti sebuah keluarga! :)
Jika anda ada kemahuan untuk berjaya dan menjana income besar dengan Shaklee, saya akan bimbing anda sehingga anda mencapai apa yang anda mahukan. PART Time atau FULL Time, itu pilihan anda. Yang penting anda perlu berusaha dan konsisten dalam usaha anda.

Alhamdulillah dengan Shaklee, saya mendapat kepuasan yang saya impikan. Sambil melayan kerenah suami dan anak pun dapat buat income hebat.

Dan saya pasti ramai ibu-ibu bekerjaya mahupun suri rumah, adik-adik yang masih menuntut di institusi pengajian tinggi, kaum bapa di luar sana mengimpikan benda yang sama kan?

Saya sudah mencapainya, ANDA bila lagi? Berminat? 
  • Add saya di FB Khadijah Lukman dan pm saya.
  • Saya juga boleh diakses di FB Page Dd The Mompreneur
  • Email saya di mommyahmad@gmail.com
  • Anda juga boleh hubungi saya di 0148393208/ 0176082225 untuk berhubung terus dengan saya melalui SMS | Whatsapp | WeChat | Telegram
Saya akan membalas sebarang pertanyaan anda. Pilihan di tangan ANDA. Jika anda benar-benar serius mahu berusaha, ayuh sertai kami sekarang dan dapatkan kebebasan kewangan yang anda impikan selama ini untuk anda dan keluarga.

Bertindaklah SEKARANG sekiranya anda benar-benar ingin mengubah kehidupan biasa anda kepada LUAR BIASA! Percayalah sekiranya anda tidak berusaha untuk membina impian anda, anda selamanya akan bekerja membina impian dan mengkayakan orang lain.

Saya juga ingin menjemput anda membaca perkongsian berharga seorang jurutera lulusan universiti terbaik dari luar negara yang TERPAKSA berhenti kerja makan gaji, kerana kehidupan mereka semakin huru hara disebabkan EBOOK hebat ini. 

Silakan anda LIKE & SHARE, semoga ia bermanfaat untuk anda serta orang sekeliling anda :)

Bertemu di puncak kejayaan! <3

 

Disclaimer I

Sebarang pertanyaan & khidmat nasihat, hubungi:

SMS | WhatsApp | WeChat
0148393208/ 0176082225

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my