Ads 468x60px

Belian Online




Anda kini boleh mendapatkan set lengkap suplemen dan produk Shaklee di hujung jari anda!

E-SELL by Shaklee - Membeli dengan 7 Langkah Mudah!

Dengan aplikasi E-SELL yang diperkenalkan oleh Shaklee Corporation, anda boleh membuat pesanan dengan 7 langkah mudah! Hanya:
  1. Klik set suplemen dan produk yang anda perlukan di ruangan ini.
  2. Klik 'AGREE' dan 'Next'
  3. Ubah kuantiti suplemen di dalam shopping cart mengikut keperluan anda.
  4. Kemudian, klik 'Checkout' di website Shaklee yang terpampang.
  5. Isikan maklumat diri dan butir pengeposan.
  6. Sahkan pembayaran (website ini dilindungi sepenuhnya oleh Pihak Shaklee Corporation).
  7. Tunggu van GDEX tiba di hadapan rumah/ ofis anda! :)
Macam mana? Mudahkan?

Tiada Konflik Belian Online Lagi 

Lepas ni dah tak ada isu:
  1. "Kalau aku order dengan dia, nanti dia tau pulak masalah aku. Malaslah nak tanya satu-satu."
  2. "Kalau aku bank in duit kat dia ni, betul ke aku akan dapat barang? Ish, nanti barang tak sampai-sampai.."
  3. Over-birokrasi. "Lepas order, kena transfer duit. Order dgn HQ pulak. Tunggu order confirmed bla bla bla.. Ambil masa nak sampai bla bla.."
Keistimewaan Anda Membeli di DdyFedora

Yang pastinya, setiap pembelian anda dari saya di DdyFedora, anda akan mendapat:
  1. Jadual pengambilan vitamin yang sesuai dengan keperluan badan anda. 
    • Contoh: Pengambilan ESP sebelum dan selepas makan sangat memainkan peranan dalam proses naik turun berat badan anda tau. Jadi, pastikan anda membeli dari ejen yang bertauliah.
  2. Konsultasi PERCUMA seumur hidup selagimana anda mendapatkan perkhidmatan dari saya dan Team DdyFedora.
  3. EXTRA & EKSKLUSIF!!

Senarai Cadangan Set Suplemen & Produk Shaklee

* Cuma klik di set yang anda perlukan. Anda akan dibawa terus ke website Shaklee secara eksklusif untuk pembelian segera.

1. Keluarga
2. Lelaki
3. Wanita
4. Warga Emas
5. Pelajar
6. Kanak-kanak
7. Set Kurus

9. Set Kecantikan
10. Set Hamil
11. Set Bersalin & Menyusu | Confinement & Breastfeeding (C & B)

13. Set Kesihatan








Selesai Membuat Belian?

Hubungi saya seperti detail di bawah untuk mendapatkan KONSULTASI PERCUMA SEUMUR HIDUP anda! Anda juga berkemungkinan menjadi salah seorang yang layak untuk menyertai group JUTAWAN dan MFMS kami! :)

Tahniah, kerana anda berurusan dengan The Most Happening Shaklee Team in Malaysia!


Ingin mendapatkan supplemen yang terbaik untuk anda, ibu bapa, anak-anak serta orang sekeliling anda?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya bekerja di rumah dan memiliki masa berkualiti bersama keluarga?

Hubungi saya. Saya lebih dari sudi untuk mengubah hidup biasa anda pada LUAR BIASA!

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!


Shaklee ID: 1107170
Pengedar SHAKLEE TERBESAR KOTA BHARU, KELANTAN (COD)
SMS | WhatApp | Wechat | Telegram 0148393208
 

Disclaimer I

Sebarang pertanyaan & khidmat nasihat, hubungi:

SMS | WhatsApp | WeChat
0148393208/ 0176082225

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my